beauty
Beauty

Zo blijf je mooi verzorgd op de hoogte van de nieuwste beauty trends

Als ik zeg Look Fantastic dan gaat er waarschijnlijk een belletje bij je rinkelen. Lookfantastic is namelijk een van werelds grootste online warenhuizen / webshops voor alles wat met beauty te maken heeft. De kans is dus groot dat je deze webwinkel wel eens bent tegengekomen, hebt bezocht of er zelfs hebt gewinkeld.

Lookfantastic is van origine een Brits online warenhuis dat zich focust op de verkoop van cosmetica en verzorgingsproducten. Hoewel het in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is opereert het internationaal en kun je de website van de winkel in meerdere talen laden waardoor ook Belgen en Nederlanders prima online kunnen bestellen bij de winkel.

Superieure klantenservice en winkelervaring

Over de service van Lookfantastic ben ik zelf erg te spreken, als er iets is met een product of je hebt een simpele vraag dan reageert de klantenservice altijd snel en bekwaam. Wat dat betreft is Lookfantastic een complete winkelervaring op het gebied van beauty lifestyle. Je kunt er duizenden producten vinden in alle categorieën en zo altijd op de hoogte blijven van de laatste beautytrends

De nieuwste beautytrends in een beautybox

Het warenhuis doet daar maandelijks een schepje bovenop met hun abonnementsdienst. De Lookfantastic beautybox is een manier om tegen een leuk bedrag op de hoogte te blijven van nieuwe producten. Op deze website lees je meer over de Lookfantastic beautybox. Maar het komt in het kort neer op dit: De beautybox heeft elke maand een ander thema dat past bij het seizoen en of de ontwikkelingen in de wereld. Daarnaast hebben ze een paar keer per jaar ook een limited themabox zoals er nu de Lookfantastic Royal Box is.

De maandelijkse box zit vol met onmisbare make-up voor elke vrouw. Voor een klein bedrag van € 19,95 krijg je elke maand een box met daarin 5 tot 6 full size producten met een winkelwaarde van altijd minimaal 60,- euro, maar soms wel meer en kan de echte winkelwaarde wel oplopen tot 120,-. Zo weet je dat je elke maand nieuwe producten kunt proberen tegen de fractie van de prijs.

Op deze manier ontvang je elke maand een superleuk cadeau aan jezelf en blijf je op de hoogte van nieuwe trends en producten. 

Samenwerkingen en korting op relevante producten

Naast de scherp geprijsde producten in de box eenmalige kunt bestellen maar die je het goedkoopst krijgt wanneer je je abonneert op de dienst. Tref je ook leuke kortingen aan op gerelateerde producten. Denk hierbij aan kortingsbonnen op je favoriete tijdschrift of andere beauty items die je regelmatig besteld. 

Ik ben zelf al enkele maanden met veel plezier gebruiker van het Lookfantastic beautybox abonnement. Inmiddels heb ik al veel vriendinnen en kennissen overtuigd die dit ook gebruiken en hoop ik ook dat ik jou in deze vreemde tijden kan inspireren met een leuk cadeau aan jezelf. 

Dit vind je misschien ook leuk...