Feest

Wat kan je verwachten van een Sarah pop?

Ben je van plan om bijvoorbeeld een verjaardagsfeest te organiseren voor een vrouw? In dat geval hoeft het naar alle waarschijnlijkheid niet gezegd dat je graag ook bepaalde decoratie zal willen voorzien voor dat feest. Wat dit betreft zou je er onder meer voor kunnen kiezen om gebruik te gaan maken van een zogenaamde Sarah pop. Het gaat hierbij om een pop die een vrouw moet voorstellen en die in verschillende thema’s kan worden gehuurd. Ben jij ook van plan om een dergelijke pop te gaan huren voor een bepaald verrassingsfeestje? Blijf dan vooral zeker verder lezen! 

Wat is een Sarah pop precies?

Het idee voor het maken van een zogenaamde Sarah pop is eigenlijk ontstaan uit de Abraham pop. Bij dit type pop is er sprake van een man die wordt uitgebeeld in verschillende thema’s. Het kan hierbij dan meer concreet gaan om een man die bijvoorbeeld een bepaald beroep aan het uitoefenen is. Daarnaast zal je in de praktijk eveneens kunnen vaststellen dat er dergelijke poppen kunnen worden gehuurd die beschikken over een specifieke leeftijd. Dat is bij een Sarah pop niet anders.

Voordat je over gaat tot het huren van één van de verschillende Sarah poppen die op de markt worden aangeboden is het altijd van cruciaal belang om even een blik te werpen op het volledige aanbod dat beschikbaar is. Op het ogenblik dat je dat doet zal je immers tot de vaststelling komen dat je het meest optimale exemplaar voor jouw feest eenvoudig terug zal kunnen vinden. 

Kan je een dergelijke pop eenvoudig zelf ophalen en opzetten? Zeker!

Voor heel wat mensen die overwegen om gebruik te gaan maken van een Sarah pop geldt in de praktijk dat ze zich de vraag stellen of een dergelijke pop eenvoudig zelf op te halen en op te zetten is of niet. Dat is zeker het geval. Voor een dergelijke pop geldt namelijk dat ze een opblaasbare vorm van decoratie betreft. Dit betekent dat je helemaal geen grote auto hoeft te hebben om ze op te kunnen halen, integendeel. Doorgaans zit de pop ook in een handige opbergtas of koffer waardoor je ze zeer eenvoudig kan verplaatsen of zelf kan ophalen. Wil je ze toch liever laten versturen? Dan is dat in het merendeel van de gevallen tegen een bepaalde meerprijs eveneens mogelijk. 

Hoeveel bedragen de kosten voor een Sarah pop?

Ga jij ook een Sarah pop huren voor een aankomend feestje? Dan is het vanzelfsprekend dat je daarbij ook graag een goed beeld zal willen hebben van de kosten die eraan verbonden zijn. Wat deze kosten betreft zal je tot de vaststelling komen dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen:

  1. Een huurprijs per dag;
  2. Een huurprijs per weekend;

Naast de bovenstaande kosten is het eveneens zo dat er mogelijks nog een extra bedrag in rekening kan worden gebracht voor de mogelijke levering of verzending van de opblaaspop. Ondanks het feit dat een Sarah pop zoals hierboven al werd vermeld eigenlijk zeer eenvoudig zelf kan worden opgehaald geven veel mensen er toch de voorkeur aan om deze te laten leveren. Dat is dus tegen een meerprijs doorgaans zonder probleem mogelijk. Via Pop50jaar.nl kun je eenvoudig een pop huren.