Fashion 

Wat is mijn maat kleding in een online shop? ASOS helpt!

Tegenwoordig is online shoppen de normaalste zaak. Veel meer online kledingwinkels zijn zelfs alleen virtueel. Zoals het kledingbedrijf ASOS. Bij ASOS draait alles om online. Je zal de winkel niet in je lokale winkelcentrum zien. De winkel heeft honderden merken en duizenden artikelen die gewoonweg niet in een winkel zouden passen! Wat ook wel fijn is, is dat je op deze manier niet zorgen hoeft te maken over de openingstijden en natuurlijk de drukke winkelende mensen. Shop till you drop!

De juiste maat

Waar mensen vaak wel mee zitten bij het online shoppen is dat je niet de kleding gemakkelijk kunt passen. Consumenten twijfelen vaak of ze wel de juiste kledingmaat kiezen bij hun online bestelling. Daar heeft ASOS een slimme manier voor bedacht. ASOS heeft namelijk een tool die op een slimme manier de juiste maat vindt. De tool is succesvol getest en het is een succes. Door enkele losse vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld je lengte en gewicht kan door middel van het programma fit analytics de juiste maat berekend worden. Hierdoor zullen klanten vaker de goede maat hebben. Natuurlijk zal het programma niet altijd gelijk hebben, maar daar maakt de goede service van ASOS het dan ook weer mee goed. Het is namelijk mogelijk om gratis te verzenden en terug te sturen. Dus twijfel je toch te erg? Bestel gewoon meerdere maten en stuur de rest terug.

Mooie kortingen voor ASOS

Natuurlijk is shoppen leuker als je wat centen kunt besparen! Wie wil dat nou niet? Op de site van e-kortingscode zijn er vaak, zoals de naam het al zegt, kortingscodes beschikbaar voor onder andere ASOS. Dus check vooral de site! Wanneer je op de e-kortingscode site bent, zoek je naar codes die op ASOS werken. Vervolgens stop je in je winkelmandje op ASOS de producten die je wil hebben. Bij het afrekenen kun je dan een code invoeren. Plak hier de code die je op de e-kortingscode site hebt gevonden en voila, de korting wordt berekend.

Related posts