fillers lippen
Beauty

Vrouwelijk en aantrekkelijk met fillers lippen

Als je ouder wordt, worden je lippen dunner en minder vol, maar met fillers lippen zet je dat snel weer recht. Aangezien de lippen toch een belangrijk punt zijn in het gezicht, is het soms moeilijk om te accepteren dat ze niet meer de oude zijn. Het kan ook zijn dat je van nature dunne lippen hebt en dat je een veilige en natuurlijke manier zoekt om deze wat voller te maken. Fillers voor de lippen zorgen niet alleen voor vollere lippen, maar ook voor het verwijderen van lijntjes en rimpeltjes rondom. Naderhand zien jouw lippen er weer uit om te zoenen.

Wat zijn fillers lippen?

Fillers voor de lippen zijn stoffen die gemaakt zijn van een biologisch en niet dierlijk materiaal. Daardoor zijn ze volledig veilig en is de kans op reacties minimaal. Ze worden gebruikt om – de naam zegt het al – holtes in het gezicht op te vullen en zo voor meer definitie en volume te zorgen. Er zijn een groot aantal plekken waar fillers kunnen worden toegepast en daar worden rimpels minder en de huid gezonder. Een strakkere kaaklijn, hogere jukbeenderen en een voller voorhoofd zijn enkele voorbeelden van wat er met fillers bereikt kan worden. Fillers voor de lippen worden erg vaak geplaatst en het resultaat houdt 6 tot 12 maanden aan. Daarna kun je de behandeling probleemloos herhalen.

De behandeling

Het laten aanbrengen van fillers voor de lippen neemt niet meer dan 30 minuten in beslag. Van tevoren heb je besproken met de dokter hoeveel milliliter je wilt laten injecteren en welke technieken er worden toegepast. De lippen worden vooral verdoofd met een zalf, dus van de behandeling voel je niets. Met een dunne en vaak stompe naald injecteert de dokter de filler evenredig in je lippen. Hier wordt dan vaak de Russian Method voor gebruikt en dat zorgt voor een natuurlijke krul. Naderhand mag je gewoon weer naar huis en je kunt de volgende dag ook weer naar je werk.

Het herstel

Herstellen van fillers in je lippen is nauwelijks nodig. Tenzij de dokter anders aangeeft mag je je lippen tot 48 uur na de procedure niet masseren of wrijven. Het is mogelijk dat je lippen opzwellen of dat er blauwe plekken ontstaan. In dat geval is het verstandig om je lippen regelmatig even te koelen. Na 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en dat zal 6 tot 12 maanden aanhouden. Fillers in de lippen zijn dus niet permanent, maar het is een natuurlijk afbreekbaar middel met veel minder risico’s dan de meeste chemische stoffen, zoals botox.

Fillers in het hele gezicht

De lippen zijn niet de enige plek in het gezicht waar fillers kunnen worden toegepast. Eigenlijk is het een procedure waarbij je gezicht weer vorm krijgt en kun je ze dus laten gebruiken voor je kaaklijn, je jukbeenderen, je voorhoofd, je neuslipplooi en je wangen. Fillers hebben als effect dat je er jonger en frisser uitziet. De huid is gezonder en rimpels behoren tot het verleden.

Neem contact op met Skin + Surgery Clinics voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Dit vind je misschien ook leuk...