enkellaarsjes
Mode

Tips voor het combineren van enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en bijna iedere vrouw heeft wel een paar in de kast staan. Klassieke enkellaarsjes, motorlaarsjes, cowboylaarsjes en Chelsea boots, de keuze is enorm. Bijvoorbeeld in de collectie enkellaarsjes van Tamaris vind je een grote verscheidenheid aan vorm en kleur. Maar hoe combineer je nu de juiste laars bij welke outfit? Hier vind je de beste tips.

Elke rok zijn eigen enkellaars

Als we van lang naar kort kijken, een enkellaarsje onder een rok kan altijd. Wil je een maxirok dragen, dan kies je het beste voor een klassiek laarsje met hak of voor Chelsea boots. De hak zorgt namelijk dat je de hoogte ingaat daar waar een maxirok anders wat breed kan tonen. Een midi rok bedekt de helft van je benen en vraagt daarom om enkellaarsjes in een bijzondere vorm. Denk aan een cowboylaarsje of in ieder geval een laars met hak. Trek je liever een minirok uit de kast? Daar komen stoere enkellaarsjes het beste tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan bikerboots of lage cowboylaarsjes. De tips voor rokken in verschillende lengtes gelden eveneens voor jurken in maxi-, midi- en mini-uitvoering.

Top combi’s met een broek

Ook skinny jeans vragen om stoere enkellaarzen. Chelsea-, cowboy- en bikerboots maken je outfit af. Draag je een nette broek of pantalon, bijvoorbeeld naar je werk? Daaronder past een klassieke enkellaars met hak het beste of een Chelsea boot met hak als het iets meer casual mag. In de zomer combineer je een short het beste met cowboyboots. Heb je ook een broekrok/culottes in de kast hangen? Deze staat prachtig met klassieke enkellaarzen.

Overweldigend aanbod

Enkellaarsjes zijn altijd een goede aanvulling op je garderobe en het is fijn om verschillende soorten te hebben voor de mooiste combinaties. In de collectie enkellaarsjes van Durlinger vind je alle bovengenoemde soorten, van statige klassieke exemplaren tot stoere cowboylaarsjes.

Dit vind je misschien ook leuk...