Gezondheid

Tena Pants bij matig tot zwaar urineverlies

Er zijn een hoop kwalen in het leven die jouw levensvreugde behoorlijk kunnen bederven. Een daarvan is ongewenst urineverlies. Je kunt dit verhelpen met Tena Pants.  Het gaat hier om een probleem waar een behoorlijk deel van de bevolking mee te maken heeft. Wie ermee te maken krijgt in zijn of haar leven voelt zich vaak uitermate ongemakkelijk wanneer je de deur uit gaat. Wie kan met zekerheid zeggen of je snel bij een toilet kan komen wanneer het misgaat. De onzekerheid regeert en daarnaast heerst er een hoop schaamte rondom dit onderwerp. Thuis blijven is dan ook volgens velen de enige optie. Achter de geraniums zitten hoeft echter niet. 

Wanneer een inlegger geen soelaas meer biedt 

Inleggers zijn er in alle soorten en maten wanneer je last hebt van incontinentie. Het gaat om een vorm van bescherming voor jou die je in je eigen ondergoed kan aanbrengen waardoor je voor een aantal uren beschermd bent tegen doorlekken. Deze inleggers zijn echter vooral geschikt voor mensen met een licht tot matig urineverlies. In die gevallen kan je nog volstaan met een oplossing die niet heel ingrijpend is. Het wordt ernstiger wanneer je te maken krijgt met matig tot zwaar urineverlies. Daarvan spreek je wanneer je totaal geen controle meer hebt over je blaas waardoor je dagelijks meerdere ongelukjes hebt. Tena Pants is het product wat je dan het beste kan gaan gebruiken.

Draagt als een slip en ziet er ook zo uit 

Tena Pants is een product wat er duidelijk uitziet als een slip. Tena Pants is een incontinentie luier die er niet uitziet als een luier. Deze slips zijn er in meerdere kleuren. Het gaat om incontinentieslips die er zijn voor mannen en vrouwen. Bij de vormgeving is er rekening mee gehouden dat niemand zich graag schaamt voor het feit dat er incontinentiemateriaal moet worden gebruikt. De slips zijn er in een uniseks uitvoering waarbij de kern met absorberend materiaal door de hele onderkant zit verwerkt. Daarnaast is er een speciale uitvoering voor mannen en voor vrouwen. 

Pants voor mannen 

De Tena Pants voor mannen zijn zo gemaakt dat ze lijken op normale boxershorts. Het gaat om pants die er in meerdere kleuren zijn waardoor je niet aan de buitenkant kan zien dat het gaat om incontinentie materiaal. Een blauwe, zwarte of wit met zwart gestreepte boxershort zal niet zomaar opvallen en ogen als een luier. Door de draagvorm en de rekbaarheid van het materiaal merk je niet dat je Tena incontinentiemateriaal draagt. Dat merk je pas door de dag heen, omdat je geen vlekken in je kleding krijgt.

Pants voor vrouwen 

Tena Pants in de vorm van slips zijn de meest ideale oplossing voor vrouwen die regelmatig last hebben van urineverlies. De luiers zijn zo vormgegeven dat ze ogen als tailleslips. Wel zo prettig want ze vormen zich geheel naar je lichaam. Doordat het materiaal licht geruwd is aan zowel de buiten- als de binnenkant voelt het geheel als een slip van katoen. Het materiaal is zodanig gemaakt dat het geen krakend effect heeft onder het dragen. Door een lichte en soepele structuur ben je niet belemmerd in je dagelijks leven.

Dit vind je misschien ook leuk...