Huis en Tuin

SISSY-BOY BANKEN: VOOR IEDER INTERIEUR

Een huis is niets zonder een comfortabele bank in de woonkamer, daarom vind Sissy-Boy het belangrijk om voor de meest luxe, stijlvolle en comfortabele banken te zorgen. Een woonkamer is tenslotte niet een woonkamer zonder een bank. Banken zijn van nature een eyecatcher, de grootte van een bank alleen al zorgt ervoor dat onze ogen er meteen op vallen. Bij Sissy-Boy valt niet alleen de grootte van de bank op, maar ook de prachtige banken zelf.

BANKEN DIE GEMAKKELIJK SAMEN TE STELLEN ZIJN
Er zijn maar liefst 10 verschillende banken families bij de Sissy-Boy: Empress, Marquis, Earl, Sir, King, Dame, The Duke, The Duchess en de Amsterdam. Meer dan genoeg keuze bij het selecteren van je favoriete bank. Bij Sissy-Boy worden de banken speciaal op maat gemaakt, waardoor ze perfect in je wooninterieur passen. Kies je voor een felgekleurde leren bank bij een modern interieur, of kies je juist voor comfortabele, neutrale, zachte stoffen. De banken van Sissy-Boy stel je volledig zelf samen, zo kom je tot de perfecte bank voor jouw woonkamer.  

TIJDLOZE BANKEN VOOR IEDER INTERIEUR
Interieurtrends komen en gaan, maar jouw Sissy-Boy bank zal nooit uit de mode gaan. De nieuwste Empress banken hebben een rond model waardoor ze ideaal zijn om een ruimte wat op te breken, deze bank wil je eigenlijk niet in een hoekje van een woonkamer plaatsen. Wil je liever een modulaire bank zodat je altijd nog van vorm kunt wisselen, dan zijn de Earl banken de perfecte optie. Door de verschillende maten en materialen zijn de banken van Sissy-Boy gemakkelijk te combineren met woonaccessoires en in je interieur en blijven ze tijdloos. Bij Sissy-Boy gaat het van een vintage tot een modern Italiaans design, van opvallende trendkleuren zoals roze tot een tijdloze beige bank. Banken die goed te combineren zijn met je vloerkleden of kunst, alles wat je maar wilt.

HOE JIJ JE BANK HET BESTE KUNT STIJLEN
Het kan soms lastig zijn om je banken te stijlen. De meest voorkomende manier van een bank stijlen is natuurlijk door de bank op te vullen met leuke kussens. Bij Sissy-Boy ben je uiteraard op het juiste adres op dat gebied. Maar je kan ook een bank stijlen met een deken, of juist de bank te combineren met een grappig gekleurde hocker. Bij een neutraal gekleurde bank kan je een opvallende en artistieke bijzettafel stijlen en bij een fel gekleurde bank juist een neutrale bijzettafel van hout of glas. Stel de bijzettafel volledig af met woonaccessoires als decoratieve vazen en kandelaren met kaarsen die jouw woonkamer transformeren tot een comfortabele ruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...