Schoenen met lichtjes, steeds populairderFashion 

Schoenen met lichtjes, steeds populairder

Zagen we eerst alleen kinderen op schoenen met lichtjes in de zolen lopen, tegenwoordig vindt deze trend ook navolging bij volwassenen. Vooral in het uitgaansleven zijn ze een gegarandeerde eyecatcher op een donkere dansvloer of tijdens een festival. Je bent hiermee letterlijk het stralende middelpunt. Ook voor wandelaars zijn de lichtgevende schoenen ideaal. In het donker wandelen is met lichtschoenen een stuk veiliger. Je valt goed op voor het verkeer om je heen en bovendien zie je zelf beter waar je loopt.

Mogelijkheden van de schoenen met lichtjes

De led schoenen hebben in de zolen verwerkte led-lampjes. Met een knop bovenop de schoenen kun je deze eenvoudig bedienen. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren of alleen witte lampjes, die onder en in de zijkant van de zolen oplichten. De meeste schoenen hebben verschillende standen, zo kun je ervoor kiezen om de lichtjes alleen te laten branden als je loopt of beweegt, maar je kunt ze ook continu laten aanstaan. Ook zijn de overgangen tussen de verschillende kleuren handmatig in te stellen, je kunt ze knipperend of vloeiend in elkaar laten overgaan.

Partyschoenen

Er zit elektronica in de schoenen, dus houd er rekening mee dat de schoenen niet al te nat worden, want dit kan de bedrading beschadigen. De lichtschoenen zijn overigens wel te reinigen met een vochtige doek. De ledlichtjes branden ongeveer vier tot zes uur, lang genoeg dus om een hele avond de show te stelen op de dansvloer. Ze worden daarom ook wel partyschoenen genoemd. Je kunt ze vervolgens opladen met behulp van een meegeleverde usb-kabel of een oplaadbare batterij. Dit duurt gemiddeld twee tot maximaal drie uur voor twee schoenen tegelijk.

Soorten lichtschoenen

Schoenen met lichtjes zien er over het algemeen uit als gewone schoenen wanneer het licht uitstaat. Ze zijn dus prima te dragen op de momenten dat je even niet wilt opvallen. De dikkere zolen zorgen ervoor dat ze comfortabel lopen. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten, voor zowel jongens, meisjes als volwassenen, variërend van sneakers tot discoschoenen met blokhakken. Laat jezelf zien en ga voor deze vrolijke schoenen met lichtjes.

Related posts

Leave a Comment