Uitjes

Leuke workshops voor vrouwen onderling

Gezellig met de meiden of je team wat beter leren kennen. Dit kun je het beste doen als jullie samen een leuke activiteit plannen. Hiervoor hoef je niet zelf uit te zoeken wat mogelijk interessant zou kunnen zijn, want wij hebben dit al voor je uitgepluisd. Je kunt bij ons de leukste uitjes, cursussen en workshops beleven voor vrouwen onder mekaar en er zeker van zijn dat jullie een onvergetelijke dag zullen hebben waar jullie het nog lang over zullen hebben.

Van workshops tot competities

Wij organiseren verschillende uitjes en activiteiten die speciaal gericht zijn op een leuke groep vrouwen die wel open staan om iets nieuws te ontdekken. Zo kun je hier veel dingen leren maken, zoals live action schilderijen of jouw nieuwe favoriete bonbons. Ook crea Bea’s kunnen hun hart op door te leren professionele foto’s te maken met een green screen of hoe je een echt kerststukje kunt maken, zoals je dit vroeger op school ook deed.

Ook kun je bij ons leuke activiteiten ondernemen in teamverband, om het teamgevoel te kunnen vergroten met bijvoorbeeld je collega’s. Ga bijvoorbeeld bootcampen, leren debatteren als de nieuwste minister-president of laat zien wie de sterkste tante van de groep is. Daarnaast kunnen jullie ook een mysterie of moorzaak oplossen in het rollenspel en is er zelfs ruimte voor therapie met paarden. Hoe leuk, losbandig of juist serieus je workshop ook zou kunnen zijn, wij hebben het juiste aanbod ervoor.

Schrijf je nu in

Het uitgebreide assortiment aan leuke cursussen voor vrouwen is zo divers dat er voor iedere meidengroep wel iets bijzit dat bij jullie past. Of zelfs meer dingen, want je kunt ook meerdere workshops met elkaar combineren. Dit doe je door contact op te nemen met een van onze medewerkers en aan te vragen welke workshops je wilt volgen. Het voordeel is dat wij landelijk opereren, waardoor de leukste activiteiten altijd in de buurt of op eigen locatie uit te voeren zijn. Neem nu contact met ons op en we kijken samen wanneer het mogelijk is jouw gekozen workshops te kunnen volgen. Dit alles voor de laagste prijs en de beste service, waardoor er niets aan jullie dagje hoeft te ontbreken.

Dit vind je misschien ook leuk...