Algemeen 

Hoe mannen over vrouwen denken

Mannen zijn van Mars en vrouwen zijn van Venus – of dat is toch wat het gelijknamige en bekende boek uit de jaren 1990 beweert. Het is inderdaad zo dat er heel wat verschillen zijn tussen mannen en vrouwen en dat dit vaak voor misverstanden en misconcepties zorgt. Films zoals “What Women Want” – ja, die met Mel Gibson, en de nieuwe romantische comedy “What Men Want” zetten de verschillen tussen wat vrouwen menen dat mannen over hen denken en wat er echt in het hoofd van mannen omgaat speciaal in de verf.

Dus wat denken mannen nu echt over vrouwen? Op menlife.nl lazen we een grote lijst aan voorbeelden. We zetten er even een paar op een rijtje!

  1. Ja! Bestel die lekkere hamburger maar.

Hoeveel vrouwen bestellen een slaatje op hun eerste date? Een slaatje waar ze überhaupt maar enkele hapjes van eten?  Hoewel vrouwen natuurlijk ook niet hoeven overdrijven vinden heel wat mannen het aantrekkelijk wanneer vrouwen genieten van lekker eten. Het is echter erg moeilijk om een vrouw aan te sporen dan toch die lekkere hamburger of dat chocoladedessertje te bestellen zonder de sfeer ongemakkelijk te maken of haar misschien te beledigen (vind je me te mager?). De boodschap is dus, meisjes, dat wanneer je op date gaat lekker mag bestellen wat je wil! Ga voor die chocomousse of die extra portie friet als jij daar zin in hebt!

  1. Liever een mooie jurk dan een open jurk

Ook al geven televisie en populaire media het beeld dat mannen niets liever hebben dan een vrouw in een open, kort jurkje dat haar borsten en kont extra in de verf zet, is echter niets minder waard. Echte mannen – in tegenstelling tot snotneuzen, zien hun vrouw liever gekleed in een elegante, prachtige jurk. Heel wat mannen hebben namelijk liever een stijlvol moordwijf aan hun arm dan een slecht geklede sloerie met een open decolleté en kort rokje.

  1. Neem controle onder de lakens

Heel wat vrouwen denken dat mannen de ultieme controle willen in de slaapkamer. Niets is echter minder waar – heel wat mannen willen namelijk graag dat hun vriendin of vrouw wat meer controle neemt onder de lakens. Voorkeuren en wat jij leuk vindt is erg persoonlijk. Het is daarom ook erg belangrijk om hier goed en open over te communiceren. Mannen vinden vrouwen die weten wat ze willen erg aantrekkelijk en het maakt daarbij het leven tussen de lakens ook een heel stuk spannender en aangenamer.

Leave a Comment