Hierom zijn tassen ultieme relatiegeschenken

Heb je wederom een mooi cadeau nodig voor een medewerker, klant of andere relatie van je bedrijf? Het is misschien een beetje flauw om wéér met hetzelfde aan te komen. Bovendien is iets persoonlijks wel het leukste om te geven. Een relatiegeschenk geef je om je relatie in het zonnetje te zetten, maar ook een beetje uit eigen belang. Zo werkt het nu eenmaal. Je wilt ook opvallen en onthouden worden. Daarom laat je het waarschijnlijk bedrukken met je logo of een tekst. Een origineel cadeau dat heel persoonlijk kan zijn én in jouw stijl te personaliseren valt? Misschien is tassen bedrukken een idee. Dat kan snel en eenvoudig bij een webshop zoals Allgifts.

Veelzijdig

Tassen zijn erg veelzijdig. Je hebt leuke, vrouwelijke tasjes. Maar ook stoere leren tassen voor mannen. Natuurlijk zijn ze er ook voor beide. Je kunt grote boodschappen- of weekendtassen bedrukken, maar ook kleinere congrestassen of gymtasjes voor kids. Ook katoenen tassen doen het goed. Katoen is een duurzaam materiaal en valt uitstekend te bedrukken. Het mooie aan het geven van een tas is dat het altijd wel eens van pas komt. Gebruiken ze het nu niet, dan doen ze dat wel over een tijdje. Iedereen gaat wel eens een paar dagen weg, voor het werk of gewoon privé. En iedereen moet boodschappen doen.

Good(ie) for you

Misschien nog wel het leukste aan tassen bedrukken is dat je ze kunt vullen met allerlei andere giveaways. Een tas kun je inzetten als goodie bag. Vrijwel elke tas leent zich daarvoor. Voor mannen kun je bijvoorbeeld zo’n leren sporttas bedrukken en vullen met allerlei verzorgingsproducten voor mannen of sportartikelen. Voor vrouwen kun je hetzelfde doen, ook met sportartikelen en vrouwelijke verzorgingsspulletjes. Op die manier kun je een tas helemaal persoonlijk maken. Voor kleinere giveaways op bijvoorbeeld een open dag kun je kleine rugzakjes vullen met pennen, anti-stressballetjes, noem maar op.

Related posts