Gezondheid 

Het TENS apparaat verlicht pijn bij sporten en buiten spelen

Dat je kinderen een sport leuk vinden, daar ben je uiteraard hartstikke blij mee. Maar op jonge leeftijd zit een ongeluk in een klein hoekje en op menig sportveld vloeien regelmatig tranen. Kinderen kunnen roekeloos zijn en leren spelenderwijs wat wel en niet kan en waar grenzen liggen. Hoe fijn is het dan om een apparaat achter de hand te hebben dat ze snel helpt? Het TENS apparaat verlicht pijn, ook bij de jongste sporters.

Voor iedere sport is het TENS apparaat een uitkomst

Een iets te ruige actie bij judo? Je kind wordt bij die ene oefening te hard neergegooid en heeft last van zijn of haar rug. Een heftige sliding tijdens het voetbal? De glijpartij eindigt in een botsing met de doelpaal en levert een zere knie op. Een bal die te heftig gekopt is? Ook die teamgenoot gaat ervoor en niet alleen de bal, maar beide hoofden komen met elkaar in contact, met pijn en tranen tot gevolg. TENS verlicht pijn bij sportblessures.

Spelen je kinderen graag buiten? Het TENS apparaat verlicht pijn

En niet alleen bij diverse sporten is het TENS apparaat fijn om in de kast te hebben liggen. Hoe vaak ben je vroeger niet huilend thuis gekomen, omdat je je tijdens het buiten spelen had bezeerd? Het spelletje tikkertje eindigde in een harde botsing, je struikelde bij verstoppertje of je bezeerde je bij het bouwen van een hut. Deze situaties gaan met pijn en tranen gepaard. TENS verlicht pijn wanneer het buiten spelen niet iets te hard eindigt.

TENS verlicht pijn eenvoudig en is gemakkelijk in gebruik

Het TENS apparaat verlicht pijn zonder dat er iets te slikken aan te pas komt en zonder dat het een vervelende nasmaak geeft. Pijnstillers gaan er vaak met moeite in en het is prettig om een apparaat bij de hand te hebben dat geen ongemakken veroorzaakt en dat pijnloos in gebruik is. Bovendien werkt het eenvoudig en is het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen; of je nu in een sporthal staat, langs de lijn van het voetbalveld of het thuis klaar hebt liggen.

Het TENS apparaat verlicht pijn naar eigen behoefte en frequentie

Kinderen zullen er geen moeite mee hebben dat het TENS apparaat gebruikt wordt, en het gemakkelijkste? Doordat de frequentie naar eigen behoefte wordt ingesteld kunnen ze helemaal zelf aangeven wat de juiste dosis verlichting is. TENS verlicht pijn naar iedere noodzaak. Daarnaast is het voor elk lichaamsdeel te gebruiken, afhankelijk van de soort pijn. Armen, benen, schouders, ruggen en, nekken kunnen er allemaal profijt van hebben. Voor iedere sport en allerlei soorten pijn is het een fijne ondersteuning.

Het TENS apparaat is ideaal voor sportende en buiten spelende kinderen

Heb je sportende en buiten spelende kinderen thuis? Dan is het TENS apparaat bijna een vereiste om paraat te hebben. Menige (spier)pijn wordt verminderd door het gebruik van dit apparaat en je kinderen kunnen hun favoriete sport snel weer oppakken. Door het eenvoudige gebruik kan het naar eigen behoefte worden ingesteld en het verlicht pijn precies zoals noodzakelijk is. Is TENS een aanvulling voor jouw huishouden?

Meer informatie kun je vinden op de website www.verlichtdepijn.nl

Related posts