Beauty 

Haartrends voor het voorjaar van 2019

Kun jij haast niet wachten op de lente? We kunnen bijna weer naar buiten in vrolijke jurkjes en fijne sandaaltjes. En daar hoort natuurlijk ook een nieuw kapsel bij! Wij zetten een aantal trends voor dit voorjaar op een rijtje. Misschien zit er wel iets bij wat bij jouw smaak past. En één ding is zeker: met deze kapsels loop je erbij volgens de laatste trends!

Stoere, korte kapsels

Op de catwalk werden er veel stoere, korte kapsels gespot. Maar ook in Hollywood zijn er een aantal actrices die hun lange lokken eraf hebben gehaald. Korte kapsels zijn dus helemaal hot dit voorjaar! En met kort, bedoelen we dan ook echt kort. Wel kun je ervoor kiezen om de lokken bovenop wat langer te houden. Dit geeft een hele hippe, stoere look. Als je niet voor pixie kort haar durft te gaan, kun je je lokken ook iets langer houden, bijvoorbeeld op oorlengte. Hiermee kun je alle kanten op, van een middenscheiding tot een schuine scheiding. Ook kun je ervoor kiezen om je lokken achterover te kammen, want dat is ook helemaal hot!

Weelderige lange lokken

Houd jij je haren toch liever lang? Dan heb je geluk! Want ook lange, weelderige lokken werden volop gespot op de catwalk. Deze kapsels kenmerkten zich door vol en natuurlijk haar op één lengte. Kies bijvoorbeeld voor licht golvend haar, alsof er niks aan gedaan is. Dan is het wel belangrijk om je haar goed te verzorgen, want je wil natuurlijk geen dood en pluizig haar. Zorg ervoor dat je haar in goede conditie is, en dat het er niet verwaarloosd bij hangt. Ben je niet gezegend met volle lokken? Geen nood! Je kunt namelijk hairextensions in je haren bevestigen, waardoor je meteen kunt genieten van prachtig lang en vol haar. Human hair extensions zijn gemaakt van echt haar en zullen er dus zeker niet nep uitzien. Daarom zijn deze extensions perfect voor deze haartrend! Wil je extensions kopen? Dan kun je terecht bij Hairextensionsvoordeel.

Lange pony’s

Ook de pony is weer helemaal terug dit voorjaar, maar dan in een nieuwe vorm. Deze pony is namelijk iets langer en ligt wat meer langs het gezicht, een beetje als gordijntjes. Dit kapsel is niet alleen gespot op de catwalk, maar ook bij verschillende actrices en zangeressen.

Een rechte bob

Is de rechte bob echt iets voor jou? Laat dan snel de schaar in jouw lokken zetten, want dit kapsel is helemaal hip! Waar een tijdje geleden de warrige bob trendy was, kun je je bob nu beter recht afknippen op één lengte om helemaal bij de tijd te blijven.

Related posts