haar vitamine
Beauty, Gezondheid

Haar vitamine om je haar gezond te houden

Van vrijwel ieder persoon is het kapsel een punt dat meteen opvalt. Het is dan ook iets waar veel mensen onzeker over kunnen zijn. Als je zelf niet tevreden bent met je haar, dan ben je al snel onzeker en niet blij met hoe je eruit ziet. Dit is eigenlijk heel zonde, want iedereen zou blij moeten zijn met hoe hij of zij eruit ziet. Veel van de onzekerheid over ons haar komt, doordat het er onverzorgd of dood uit ziet.

Er zijn veel dingen die je vooral niet of wel moet doen om jouw haar gezond te houden en hier helpen wij jou graag bij. Wel is belangrijk om te onthouden dat iedereens haar anders is en daarom werken tips voor iedereen anders. Wat voor iemand anders helemaal niet werkt kan voor jou de perfecte oplossing zijn. Ga daarom vooral zelf onderzoeken wat wel en wat niet voor jou werkt en laat jezelf verrassen. Onderstaand geven we in ieder geval handige tips en vertellen we je meer over haar vitamine.

1. Was je haar niet te vaak

Voordat we het over haar vitamine gaan hebben willen we je eerst nog wat andere tips meegeven. Als eerste in het belangrijk om te weten dat jij je haar niet te vaak moet wassen. Veel mensen denken dat je haar vaak wassen belangrijk is om het gezond en fris te houden, maar dat is absoluut niet waar. Als jij je haar te vaak wast, dan beschadig je het juist. Als jij bijna elke dag of elke dag je haar wast, komt je haar zo vaak in aanraking met de agressieve stoffen die in shampoo zitten dat je haar hiervan kan uitdrogen en beschadigen.

Probeer daarom niet vaker dan nodig je haar te wassen. Als je haar heel snel vet wordt en je daarom je haar vaak wast, is het alsnog slim om dit niet te doen. Je kunt je haar namelijk trainen. Als jij je haar elke keer maar blijft wassen kom je niet van het probleem af. Als jij je haar minder gaat wassen, dan kan het in het begin wat vet aanvoelen, maar na een tijdje gaat je haar hier aan wennen en dit zorgt er uiteindelijk voor dat jouw haar gezonder is en dat jij echt kan stralen.

2. Maak gebruik van haar vitamine

Een ander super effectieve manier om jouw haar gezond te houden is haar vitamine. Haar vitamine zijn zoals de naam al weggeeft, zijn vitamines die helpen jouw haar gezond te houden. In haar vitamine zit vaak onder andere veel vitamine C. De vitamine C die in haar vitamine zit is erg goed voor niet alleen jouw lichaam, maar ook de sterkte van jouw haar. Vitamine C zorgt ervoor dat jouw haar van binnenuit sterker gaat groeien en het helpt je hoofdhuid beschermen tegen vrije radicalen. Dit voorkomt haarverlies en zo helpen de haar vitamine om je haar te versterken en werkt het tegen haaruitval.

Ook zit in haar vitamine veel vitamine D. Dit zorgt voor haargroei. In haar vitamine zit dus een combinatie van verschillende vitamine die samen jouw haar beschermen en zorgen dat het gezond wordt en blijft. Ga dus zeker kijken op Follhair.com wat goed voor jou werkt en krijg weer heerlijk gezond haar om trots op te zijn!

 

Dit vind je misschien ook leuk...