Genieten met korting in Thermen SoesterbergLifestyle 

Genieten met korting in Thermen Soesterberg

Stap een omgeving van weldadige rust binnen en beleef een unieke wellnessdag. In Thermen Soesterberg gaat er een magische wereld voor je open. Je bent echt even helemaal weg van het leven van alledag. In een prachtige omgeving geniet je met al je zintuigen van wellness in de puurste vorm. Je lichaam en geest komen volledig tot rust en je krijgt nieuwe energie. Een dag in Thermen Soesterberg is een unieke ervaring en geschikt voor iedereen. Ook als je liever badkleding draagt. Dan kun je terecht op de speciale badkledingdagen. Via de website kun je gemakkelijk boeken. Gun jezelf deze beleving en boek een dagje Thermen Soesterberg met korting.

Ultieme sauna ervaring

Ervaar de rust in één van de vele sauna’s, bij sauna Soesterberg korting. Die allemaal hun eigen unieke sfeer en beleving bieden. Geniet in de Panoramasauna en de Vijversauna van het prachtige uitzicht op de groene omgeving. Ervaar de bijzonder helende werking van de Zoutsteensauna en Kristalsauna. En vergeet vooral het Sauna theater niet, een nieuwe intense belevenis. Door middel van een licht- en geluidsshow en bijzondere opgietingen is het Sauna theater uniek in Europa. Laat je meenemen naar nieuwe werelden. Dit wil je niet missen!

Dompel je onder in een bron van energie

Begin je saunaronde met een voorbereidend voetenbad. Dit helpt je lichaam om de sauna beter zijn werk te laten doen. Maar er is nog veel meer water! Verwarmde binnen- en buitenbaden geven je de kans om onder alle weersomstandigheden heerlijk te drijven of juist een baantje te trekken. Verder kun je ontspannen bubbelen in de whirlpool en ja laten masseren door de krachtige warme waterstralen. In de natuurlijke zwemvijver beleef je water in zijn zuiverste vorm. Heerlijk om af te koelen na een saunaronde!

Kers op de taart

Wil je jezelf extra verwennen in Thermen Soesterberg? Boek dan een heerlijke behandeling. Er is een ruime keuze in massages en lichaams- of gezichtsbehandelingen. Van sportmassage, hamamritueel of anti-aging behandeling, het is allemaal mogelijk. Bij zo’n heerlijke behandeling maken ze ook vaak gebruik van heerlijke geurkaarsen, waardoor je helemaal tot rust komt. En vergeet ook de inwendige mens niet! In één van de restaurants kun lekker en verantwoord eten. Het Live Cooking buffet biedt je bijvoorbeeld een overdaad aan heerlijke gerechten, die je zelf mag opscheppen. Kortom, een dagje Thermen Soesterberg is een waar feest voor je zintuigen!

 

Related posts