handdoek poncho
Huis en Tuin

Een handdoek poncho speciaal voor vrouwen? Lees dit!

Een handdoek poncho kan heel erg handig zijn na het sporten en douchen, waarom? Vooral als je aan watersport doet en daarna het water uitkomt, wil je natuurlijk omkleden. Hierbij heb je al vaak het probleem dat het erg koud is, vooral als je net het water uitkomt. De wind voelt erg koud aan en bij het omkleden is het dan ook geen pretje.

Er zijn daarom surf poncho’s ontwikkeld die door vele sporters en outdoor liefhebbers worden gebruikt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor vrouwen? Lees dan verder!

De ideale surf poncho voor vrouwen

Voor vrouwen zijn er verschillende soorten poncho’s te koop. Echter, zijn deze vaak als unisex maat gemaakt en aangeboden. Dit resulteert erin dat de poncho vaak niet ideaal zit of vaak te groot is, als je klein bent.

Ponchy heeft bijvoorbeeld een aanbod waarin er 4 maten beschikbaar zijn, zodat je altijd de perfecte maat kunt kiezen die bij jou past!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een surf poncho?

Belangrijk is dat je kijkt naar met materiaal, dit moet van kwalitatieve stof zijn en dik genoeg. Als er goedkope stof die dun is wordt gebruikt, dan kan je helaas niet zo lang met je poncho vooruit. Daarnaast moet je in onze ogen ook niet gaan voor synthetisch materiaal, vooral als je een gevoelige huid hebt, dit gaat erg snel jeuken.

Wat wil je dan wel? Dikke stof, 100% katoen is vaak het fijnste en een goede afwerking.

Meerdere maten

Ponchy heeft meerdere materialen in het assortiment, waardoor jij altijd je perfecte maat kunt kiezen. Lang, dun, dik, groot, maakt niet uit – met de 4 maten die beschikbaar zijn zit er vast iets voor jou tussen.

Ook kijkend naar de kleuren past dit perfect bij vrouwen die wat anders willen en een unieke poncho!

De poncho voor na het sporten

Heb je net gesport, spring je natuurlijk onder de douche – daarvoor is een vrouwen poncho ook heerlijk. Je wordt gelijk droog en hebt gelijk een 2de vacht om je lichaam heen die je warm houdt. Heerlijk voor in de koude winterdagen op de bank.

Heb je vragen over Poncho’s speciaal voor vrouwen? Of omkleed poncho’s? Laat het ons weten in een reactie!

Dit vind je misschien ook leuk...