Versace parfum
Beauty

Dress to impress: smell like you’re blessed!

Te weinig zelfvertrouwen? Welnee: jij zal ze eens even ‘n poepie laten ruiken! Nou ja, niet letterlijk dan. Dat zal namelijk geen fijne eerste indruk geven aan je date.

Daten is net als het leven zelf. De sleutel van beiden is adem blijven halen. De rest komt vanzelf. Hoewel we de natuur uiteraard wel een klein handje mogen helpen. Zolang je in alles wat je doet en van jezelf laat zien maar dicht bij jezelf blijft. Doe je jezelf namelijk anders voor dan wie en hoe je bent, dan zal je worden beschouwd als een bedrieger en is al jouw moeite uiteindelijk helemaal voor niks geweest.

En toch, en toch… wil jij het allerbest evan jezelf laten zien. Dat doe je door jezelf onberispelijk te kleden en jouw verschijning zo verbluffend mogelijk te maken. Zolang je maar een kant van jezelf laat zien waar jij je comfortabel mee voelt. Maak het niet te grotesk maar zorg dat je er aantrekkelijk uitziet.

Doe dit… maar toch dat. Sorry, we blijven er een beetje omheen draaien. De gulden middenweg is wat je moet bereiken. Alleen jij kunt dat als allerbeste. Maar wat is nou belangrijk tijdens een date?

Verschijning en houding

Die hangen compleet af van jouw persoonlijke smaken en je garderobe. Plus uiteraard de bestemming. Voor de Starbucks heb je bijvoorbeeld geen avondjurk nodig. Maar ga je samen naar het theater, de bioscoop of een chic restaurant? Dan kies je natuurlijk je mooiste jurk of andere elegante kleding uit – want ook een vrouw kan de broek aan hebben tijdens een date! Misschien weet je ook al iets over de smaken en voorkeuren van de persoon die je gaat ontmoeten. Wil je daarop inspelen of hou je het qua verschijning liever bij jezelf?

Iets meenemen voor je date is niet echt nodig. Dat kan een beetje opdringerig staan of het gevoel geven dat er iets tegenover wordt gezet. Let wel op je lichaamshouding: die moet zelfverzekerd zijn. Laat je niet overrompelen, want dat is jouw taak!

Finishing touch

Waarom zou je alleen het zicht en het gehoor van jouw date partner het werk laten doen? In plaats daarvan blaas je hem of haar compleet van zijn of haar sokken door ook nog eens heerlijk te ruiken! Daarvoor kies je wel een luchtje uit van enige kwaliteit. Gelukkig zit je daarom nooit verlegen wanneer je voor een modieus Versace parfum gaat. Hiermee voeg je nog meer elegantie toe aan jouw toch al niet te versmaden verschijning. Zowel heren als dames kunnen van dit populaire merk hun favoriete geurtje uitkiezen om tijdens iedere date zorgeloos te mogen genieten van een gezellige avond.

Dit vind je misschien ook leuk...