Uncategorized 

Dit zijn volgens de nagelopleiding dé nageltrends van 2019

Jouw handen zijn een visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat ze netjes, schoon en verzorgd zijn. Door jouw nagels en handen te laten verzorgen en stylen door een nagelstylist zijn jouw handen en nagels altijd op hun mooist. Op het gebied van nagelstyling is veel mogelijk. Zo kan je kiezen voor prachtige nagels in een neutrale kleur, maar kan jij jouw nagels ook laten voorzien van uitbundige nailart. Wil jij dat jouw nagels helemaal volgens de laatste trends gestyld zijn? Wij hebben dé nageltrends van 2019 voor je op een rijtje gezet.

Animalprints

Eén van de grootste trends op het gebied van mode zijn animalprints. Van slangenprint tot panterprint en van zebraprint tot een mix van allerlei verschillende dieren, een kledingstuk met animalprint is onmisbaar in elke kast. Wil jij jouw animalprint look helemaal afmaken? Dan kan je er voor kiezen om ook jouw nagels van een animalprint te voorzien. Of je er nou voor kiest om één nagel aan elke hand te voorzien van animalprint en de rest rustig te houden of alle nagels te voorzien van een animalprint, door te kiezen voor animalprint nagels is jouw outfit helemaal volgens de laatste trends.

Customized art

Wil jij unieke nagels? Dan is de nageltrend customized art iets voor jou. Customized art houdt in dat jouw nagels worden voorzien van een prachtig kunstwerk. Zo kan je een bestaand kunstwerk op jouw nagels laten zetten, maar kan je er ook voor kiezen om jouw nagels te inspireren op een kunstwerk. Van nagels geïnspireerd op de kunstwerken van Picasso tot nagels met De Sterrennacht van Vincent van Gogh, alles is mogelijk.

Doorschijnende nagels

De meest populaire trend op het gebied van nagels zijn doorschijnende nagels. Doorschijnende nagels zijn verlengde nagels met slechts één laagje nagellak. Hierdoor schijnt het verlengde gedeelte van de nagel lichtelijk door. Doorschijnende nagels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo kan je kiezen voor felgekleurde doorschijnende nagels, maar kan je er ook voor kiezen om jouw nagels alleen met een glitternagellak te laten laken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook de mooiste nagels creëren? Schrijf je in voor een nagelopleiding

Heb jij een passie voor mooie nagels en lijkt het jou leuk om ook anderen te voorzien van prachtige nagels? Dan is nagelstyliste worden iets voor jou. Door een nagelopleiding te volgen aan een erkende nagel- en beautyacademie leer je alles over het verzorgen en stylen van nagels, zodat jij straks ook anderen van een prachtig set nagels kunt voorzien. Wil jij een nagelopleiding volgen? Kies dan voor een erkend nagel- en beautyinstituut. Zo weet je zeker dat je na het afronden van de nagelopleiding een volleerde nagelstyliste bent en kan jij jouw klanten direct voorzien van prachtige nagels.

Related posts