De nieuwe Bolsius Geurkaarsen zijn echt gaaf om te hebbenLifestyle 

De nieuwe Bolsius Geurkaarsen zijn echt gaaf om te hebben

Bolsius is het grootste kaarsenmerk in Nederland en heeft ook een enorme collectie met geurkaarsen. Vroeger konden geurkaarsen nog wel eens synthetisch ruiken met een sterke wc-verfrisser geur. Tegenwoordig is het wel even anders!

Natuurlijke ingrediënten

Bolsius gebruikt sinds een aantal jaren pure, natuurlijke ingrediënten als grondstoffen voor de geuren van de geurkaarsen. Dit zorgt er voor dat de geurkaarsen waarheidsgetrouw ruiken. De intensiteit is subtiel en dus niet overheersend. Als je een geurglas aansteekt met de geur magnolia, dan ruik je ook echt de bloesem van de magnoliabomen en struiken. Steek je een theelichtje aan met de geur sandelhout, dan ruik je ook echt deze heerlijke houtgeur.

Soorten Bolsius geurkaarsen

Het geur-assortiment Bolsius bestaat uit 3 merken: Bolsius Aromatic, Bolsius Creations en Bolsius Accents. Van de laatste zijn geurglazen en geurdiffusers beschikbaar en zijn de geuren samengesteld als belevenissen. Creations bestaat uit een mooi assortiment met geurchips, geurtabletten, waxmelts en geurbranders. De smeltende geurchips geven een heerlijke, subtiele geur vrij als het theelichtje in de brander wordt aangestoken. De prachtige Aromatic collectie is groter en bestaat uit:

  • Geurstompkaarsen
  • Geurstokjes/ Geurverspeiders
  • Geurtheelichten in pack 18 of doos van 30 stuks
  • Maxi geurtheelichten in doos van 8 stuks
  • Geurglazen in 3 maten met en zonder deksel
  • Geurvotive kaarsen / kleine geurkaarsjes
  • Bolsius Wierook in een pakje van 20 stuks

De Aromatic geurlijn bestaat uit 18 verfijnde geuren. De meest aansprekende geuren zijn magnolia, lily of the valley, velvet roze, vanilla, fench lavendel en baked apple.

Bolsius geurkaarsen kopen

Het gehele assortiment geurkaarsen van Bolsius Aromatic, Creations en Accents is tegen lage prijzen te koop bij VanKaarstotServet. De aantrekkelijke prijzen, in combinatie met een snelle levering en goede persoonlijke service geven deze shop een grote duim omhoog om er wat te bestellen. Bovendien kun je er nog ontzettend veel andere leuke woondecoratie artikelen kopen voor extra sfeer in huis.

Related posts

Leave a Comment