Beauty

De nageltrends van deze zomer

Elk seizoen heeft zo zijn eigen trends, natuurlijk is dit ook zo bij uw nagels. Het ene jaar zijn gekleurde nagels helemaal en het jaar daarop de basis nagels. In 2020 is er voor iedereen wat wils. Wilt u meer weten over de trends van dit jaar. Die delen we graag met u.

Artistieke strepen

In de zomer draait alles om vrolijke kleuren. Dus waarom niet voor uw nagels. Pak gewoon uw favoriete kleur en smaak en maak er iets van.

Double Tipped French Mani

2020 is het jaar voor de French manicure. De prachtige manicure komt terug met de kleur geel en kortgeknipte nagels. Zeker wanneer u de standaard versie niet speciaal vindt, kunt u altijd nog de double-tipped versie proberen.

Rijke donkere kleuren

Wellicht dacht u zoiets draag je toch alleen in wintermaanden. Nee, dat hoeft helemaal niet, want bruin past nu helemaal in het voorjaar.

Minimalistische details

Tijdens de Oscar de la Renta show was deze minimalistische look, zonder de French manicure te zien, in plaats daarvan waren ze met witte stippe.

Creamy french manicure

 De creamy French manicure zorgt ervoor dat veel kleurcombinaties mogelijk zijn, doordat alleen het uiteinde van de nagel een felle kleur heeft.

Micro French manicure

French manicure die behoort zeker tot de trends van 2020. Hetzelfde geldt voor de micro versie.

Maximale accenten

Niet alleen French manicure en het minimalisme is weer een ding in 2020, want de maximale accenten zijn erg populair. Dit is een speciale door de vele mogelijke aan sieraden die hierbij mooi passen.

Dierenprint

Zeker ook de dierenprintjes zijn populair in 2020 op nagels. Andere jaren waren dierenprintjes al erg geliefd in kleding, maar dit jaar gaan we dat ook terugzien op de nagels.

Pastelgeel

Deze trend komt uit 2018. Zeker in de zomer ziet dit er gewoonweg prachtig uit. Het lijkt niet erg origineel, maar deze kleur pastel geel is het zeker waard.

Waar zijn deze prachtige kleuren nagellak te vinden?

Voor nagelstyliste die het deze zomer druk willen hebben, zullen zeker mee moeten gaan in deze trends. Maar waar zijn deze kleuren nagellak en gelnagels verkrijgbaar? Bij Tinkerbellsbox: uw groothandel in gelnagels.

Dit vind je misschien ook leuk...