Tassen

Burkely: De kunst van het Nederlandse leer

Als je op zoek bent naar een leren tas van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat, dan is Burkely het merk voor u. Burkely tassen worden gemaakt van Nederlands topnerfleer, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en schoonheid. Of je nu op zoek bent naar een aktetas, rugzak of koerierstas, Burkely heeft een stijl die aan je wensen voldoet. In deze blogpost nemen we een aantal van de verschillende producten van Burkely onder de loep. Ook gaan we in op de voordelen van Nederlands leer ten opzichte van andere leersoorten. Dus als je in de markt bent voor een nieuwe tas, kijk dan zeker eens bij Burkely!

Over Burkely zelf

Burkely is in 1949 opgericht door Arie Baan. Burkely is een familiebedrijf dat van generatie op generatie is doorgegeven. Het bedrijf is gevestigd in Nederland, en al hun producten worden met de hand gemaakt in hun Nederlandse werkplaats. Burkely is erg trots op hun vakmanschap, en dat is te zien aan hun producten.

Weekender bag

Een van Burkely’s meest populaire producten is de Weekender bag. Deze tas is perfect voor korte trips of weekendjes weg. De tas is gemaakt van duurzaam Nederlands leer en biedt voldoende ruimte voor al je spullen. De Weekender tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de tas kunt kiezen die het beste bij je stijl past.

Aktetassen

Als je op zoek bent naar een meer formele tas, Burkely biedt ook een lijn aktetassen aan. Deze aktetassen zijn gemaakt van hetzelfde hoogwaardige Nederlandse leer als de Weekender tas. Het verschil is dat de aktetassen ontworpen zijn voor een meer professionele uitstraling. De aktetassen zijn er in verschillende maten, zodat je de aktetas kunt kiezen die het beste bij je wensen past.

Wat voor soort tas je ook zoekt, Burkely heeft een stijl die bij je wensen past. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe tas, neem dan zeker een kijkje bij Maes & Hills! Je zal niet teleurgesteld zijn over hun producten!