Gezondheid

Bescherm jezelf tegen negatieve energie!

Ons complete universum bestaat uit energie. Iedere aanraking, iedere confrontatie, iedere vorm van contact. Alles bestaat uit energie. Helaas bestaat niet alles uit positieve energie. Een vervelend gesprek op het werk of een nare gebeurtenis kan ervoor zorgen dat jij te maken krijgt met negatieve energie. Te veel negatieve energie heeft als gevolg dat jouw persoonlijke energiesysteem wordt verstoord. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom bespreken we in deze blog verschillende manieren om negatieve energie te verwerken en jouw energiesysteem in balans te houden. 

Verschillende manieren om jezelf te beschermen tegen negatieve energie

Er zijn uiteraard een aantal verschillende manieren om jezelf te beschermen. Zo kun je specifiek op zoek gaan naar de bron van de negatieve energie. Kijk daarin naar je omgeving. Merk je dat de energie voornamelijk vanuit één persoon komt of juist van een groepje mensen? Het kan ook zo zijn dat je negatieve energie van een object krijgt. Of van iemands gedrag, een gezichtsuitdrukking. Probeer dus de bron van de negatieve energie te herleiden. Uiteindelijk kun je de bron dan concretiseren en in zijn kern minder schadelijk maken. Er zijn nog meer manieren om jezelf te beschermen tegen negatieve energie. 

Edelstenen hebben ook een beschermende werking

Er zijn verschillende edelstenen met een beschermende werking. Deze edelstenen werken stimulerend en helpen spanning af te voeren. Eventuele negatieve energie wordt buiten de deur gehouden. Labradoriet is een voorbeeld van zo’n edelsteen. Dit is een grijze of groene steen met een unieke werking. Het reinigen en versterken van de aura, het verminderen van stress en het behoeden voor verschillende angsten. Slechts een aantal voorbeelden van de kracht van de Labradoriet. Als we verder inzoomen op de Labradoriet biedt deze steen meer dan een geestelijke werking. Ook op fysiek vlak heeft deze steen kracht. Het werkt pijnstillend en verlaagt de bloeddruk. Daarnaast kan deze steen ook verkoudheidsklachten en vormen van jicht doen verminderen. Wel is het altijd belangrijk om in het achterhoofd te houden dat niet iedere edelsteen de juiste werking met zich meebrengt. Bij specifieke klachten is het altijd aan te raden om eerst in gesprek te gaan met de huisarts. Een edelsteen werkt als eventueel hulpmiddel. 

De Labradoriet kopen en meer

Wil jij graag eens ervaren wat de Labradoriet voor jou kan betekenen? Of ben je benieuwd naar andere edelstenen die jou kunnen beschermen tegen negatieve energie? Bezoek dan de website van Ruben Robijn. Hier vind je een compleet overzicht met meer dan 250 verschillende edelstenen. Daarnaast heeft iedere edelsteen een eigen, unieke werking.

Dit vind je misschien ook leuk...